Clip2Net

Clip2Net

Clip2Net este un multi-scop aplicație pentru Windows
Evaluare utilizator
4.3  (7 voturi)
Votul dvs.
Scor
2.1
Ultima versiune:
2.3.3 (Vezi toate)
Acest program a primit 6 premii
Clip2Net este un multi-scop aplicație pentru Windows.\n\nFor cei care au nevoie în mod regulat pentru a reprezenta vizual informații în comunicările lor, o captură de ecran de program este o piesă esențială de software pentru a fi la dispoziția cele. Cu toate acestea, având o captură de ecran de program este doar o parte a soluției.
Dacă aveți nevoie pentru a oferi mass-media vizuale în scopuri de asistență tehnică, proiectare scopuri sau pur și simplu pentru partajarea cu prietenii sau familia, Internetul este regulat mediu de comunicare pentru transmiterea și publicarea de imagini.
Pentru acest lucru, puteți lua capturi de ecran, fotografii sau orice alt fel de imagini și apoi încărcați-le la un popular site-ul de partajare de fișiere sau online depozitul de imagine.
Cu toate acestea, acest lucru ia timp, ca urmare a procesului necesită mai multe etape, în plus față de a lua captura de ecran, în primul rând. Există, de asemenea, susceptibile de a fi probleme cu intimitatea și confortul.
Informații actualizate în data de: